Francuska Sztuka Podróżowania
Samotna czy w towarzystwie, rutynowa czy na specjalną okazję, każda podróż staje się wyjątkową wyprawą z DS Automobiles.
Powstaliśmy w Paryżu, stolicy luksusu i designu, gdzie elegancja jest wzniesiona do rangi Lifestyle'u.
Nasze samochody łączą perfekcyjne rzemiosło z najnowocześniejszą technologią, zrównoważonym rozwojem i najwyższą jakością. We wnętrzu DS wyrafinowanie zwiększa przyjemność z jazdy, pobudza zmysły i pozostaje w pamięci.
Tak właśnie wznosimy podróże na poziom Francuskiej Sztuki Podróżowania.
Opracowane przez naszych mistrzów rzemiosła perłowe przeszycia zainspirowane są Haute Couture. Podkreślają one elegancję i subtelność wykończenia modeli DS i są jednocześnie dużym wyzwaniem w kontekście technicznym. Nić pojawia się i znika nadając przeszyciom swoisty rytm i harmonijny wygląd. Opracowanie tej koncepcji zajęło nam ponad cztery lata, a do jej wykonania niezbędne było zaprojektowanie specjalnej maszyny. To unikalne w świecie motoryzacji rozwiązanie szybko stało się jednym z symboli Marki DS.
Dziękujemy Invenio Flory, projektantowi współczesnych przedmiotów ozdobnych, za umożliwienie nam realizacji materiału filmowego w jego studio: www.invenioflory.fr
Doskonałość absolutna
Przedsmak przyszłości
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
DS IRIS System oferuje usługę ChatGPT (i) Nowa funkcja DS Automobiles wykorzystuje moc sztucznej inteligencji generatywnej z platformą Chat AI firmy SoundHound, która integruje kilka dziedzin wiedzy, w połączeniu z najnowocześniejszymi dużymi modelami językowymi, takimi jak ChatGPT API, aby zapewnić bardziej terminowe i kompleksowe odpowiedzi niż poprzedni system rozpoznawania głosu DS IRIS. ChatGPT jest zintegrowany z systemem DS IRIS dzięki systemowi rozpoznawania dźwięku i głosu SoundHound. Będąc modelem językowym sztucznej inteligencji, został opracowany w celu generowania odpowiedzi podobnych do ludzkich w oparciu o głębokie uczenie się, ale ponieważ jest to nowa i rozwijająca się technologia, jej odpowiedzi lub informacje mogą nie być całkowicie dokładne, poprawne lub obiektywne. Podobnie jak w przypadku każdego innego wirtualnego asystenta, zalecamy, aby nie polegać wyłącznie na dostarczonych informacjach i unikać udostępniania prywatnych informacji. Prosimy o zapoznanie się z regulaminem.
System rozpoznawania głosu DS IRIS SYSTEM, który już wcześniej był wyjątkowo intuicyjny i responsywny, teraz integruje sztuczną inteligencję SoundHound opartą na ChatGPT API.
Twój DS jest teraz wzbogacony o innowacyjną funkcję, która pozwala odkryć zupełnie nową relację z pojazdem. Oferuje towarzysza podróży, który sprawi, że Twoje trasy będą jeszcze bezpieczniejsze i przyjemniejsze.
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
DS Automobiles prezentuje dokument poświęcony francuskiej sztuce podróżowania, emitowany przedpremierowo przez kilka poprzednich tygodni na Prime Video, a teraz dostępny na YouTube.
Film "The Art of Travel - A French Reinvention“ dedykowany epikureizmowi w jego różnych formach, oddaje hołd francuskiej sztuce życia podczas podróży poświęconej zmysłom.
ODKRYJ JESZCZE WIĘCEJ
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Wyjątkowy, naturalny, tylko raz wzbogacony produkt, może zapewnić jedynie najlepszą jakość. Wędzony pstrąg produkowany w gospodarstwie rybnym z regionu Cézallier jest tego doskonałym przykładem. Stéphane i Valentin Heinis, producenci wybrani przez naszego szefa kuchni, wymyślili swój własny, niepowtarzalny proces wędzenia pstrąga. Pstrąg jest zawieszony na sznurku i wędzony trocinami oraz wiórami dębu stolarskiego, aby uzyskać najbogatszy smak. Podczas gdy w ciepłych miesiącach wystarczy tylko 17 godzin wędzenia, w listopadzie i grudniu potrzeba ich aż 40. Najszlachetniejsza część fileta jest odzyskiwana i przyszywana z powrotem do skóry, której tłuszcz zagęszcza smak mięsa.
To pokazuje wspólne pragnienie szefa kuchni i producentów gotowych połączyć swoją kreatywność, aby uczynić swoje produkty jeszcze lepszymi.
Pragniemy uhonorować pamięć legendarnego pilota i pisarza, wykorzystując Sztukę Podróży jako kluczowy element niezwykłej Kolekcji przepełnonej symbolami i metaforami ku czci posłańców niebios.
Nasiąknięty duchowością i poszukiwaniem transcendencji świat powieści Antoine'a de Saint Exupéry'ego zachęca nas do refleksji nad sobą i otaczającym nas światem, a przy okazji przypomina o pięknie oraz złożoności ludzkiej natury.